Szórakozás

Máris randizgat Cinthya Dictator

Varga Viktor exe olyan pasira vágyik, akire két nap után is fel tud nézni.

Cinthya Dictatort olyannyira megviselte a Varga Viktorral való szeptemberi szakítása, hogy brutálisan lefogyott és depresszióba esett. Azonban úgy tűnik, már sikerült elengednie exét, ugyanis újra ismerkedni kezdett.

“Nyitott vagyok, randizgatok. Olyan férfira vágyom, aki nagy hatással van rám, és két napon túl is rajongani tudok érte. Van már, aki közel áll hozzám, de csak alakulóban van a kapcsolatunk” – mondta a Borsnak Cinthya, akinek közben nagy terve van: tanácsadással és fotósorozattal szeretne segíteni az önértékelési problémákkal küzdő nőknek.

Viktorra pedig egyáltalán nem szeretne gondolni, hiszen szerinte volt kedvese már nem az az ember, akit ő valaha szeretett.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Családonként átlag 50 millió forint – ennyi vagyona van a magyar háztartásoknak egy friss felmérés szerint. A leggazdagabb családoknál, a felső tíz százalékban 200 millió jut egy háztartásra, elsősorban rájuk fókuszál egy új kezdeményezés, amely az utódlási, öröklési ügyekben igyekszik segíteni a gyászolóknak. Vezetőjével a családi vagyonokról beszélgettünk.