Szórakozás

A drámák estéjével folytatódott a Rising Star

A TV2 tehetségkutatójában ezúttal az emberi sorsok és Ördög Nóra stylistja kapta a főszerepet. Ezzel együtt az eddigi legizgalmasabb adás volt a mostani.

Ismét újabb csavarral, egy úgynevezett helyosztó adással jelentkezett ezen a héten a Rising Star. A fal felemelkedése ezúttal nem egyértelműen jelentette azt, hogy a versenyző továbbjut, ugyanis adott számú helyre kerülhettek be, a végső döntés a szavazatok száma, de leginkább a zsűri döntése alapján született meg. De erről majd később.

Ördög Nóra neten megszavazott összeállításban, előnyös sminkkel és frizurával állt színpadra, még Balázs sem köthetne bele a megjelenésébe. Főleg, miután az első reklámblokk után már egy teljesen más szettben, és hatalmas fonott copffal tért vissza. És naná, hogy a harmadik szünet után is másik outfitben jelent meg; sajnos ekkorra ez már kicsit kiszámíthatóvá vált. A negyedik ruhát pedig már meg sem említjük; kicsit túlspilázták ugyan, de mindegyik ruha jó választás volt. és performance-ban rejlő szellemességet is díjazzuk. Mondjuk enélkül a gésának öltöztetett Pásztor Anna simán ellopta volna a show-t, hiszen különlegesen díszített frizurájára nem lehetett nem felfigyelni.

Az első versenyző a nehéz sorsú, de annál szimpatikusabb – és mint később kiderült, annál fantasztikusabb hangú – Gondi Helén volt, akinek öröménél már csak tündéri kisfiáé volt nagyobb, mikor 91 százalékkal végül felemelkedett a ledfal. Caramel már reagált is vokalistája sikeres szereplésére Facebook-oldalán, ahol azt írja “nem tudja elmondani, mennyire büszke.”

A leginkább netre feltöltött zenéiről elhíresült Szakács Gergő viszont ezúttal nem győzte meg a zsűrit és a közönséget. Másodikként így Stepa Erika jutott tovább, aki az utolsó pillanatban megszerzett, mindössze 73 százalékával menetelhet a folytatás felé. Sipos Rigó Mónika, a Bangó Margit által megkoronázott felvidéki romakirálynő viszont nem robbantotta fel a falat.

Tarsoly Arnold az átélt tragédiájáról mesélt kisfilmjében, hiszen a fiú édesapja a békési családirtó néven híresült el. Az énekes-jelölt elmondta, a borzalmak óta nem beszélt apjával, viszont úgy döntött továbblép, és erre most lehetőséget is kapott; 72 százalékkal emelkedett fel számára a fal. Mező Misi az értékelés során kitért arra, hogy szerinte a fiúnak tudni kellene megbocsátani, hiszen így soha nem fog tudni szabadulni a múlttól. Anna szerint pedig egyszerűen szét kellene választani a tehetséges fiút édesapja tettétől. Itt megjegyeznénk, hogy nagyon egyetértünk vele. A rapper-barátnő Mező Dorottya felejthető produkciója után pedig ismét a drámáé lett a főszerep.

A súlyos betegséget legyőző jazzénekesnő, Király Martina vastapsot kapott ugyan, de a fal nem emelkedett fel, a számláló megállt 66 százaléknál. Ebből aztán a zsűri eddigi legnagyobb összecsapása kerekedett, hiszen a Márti dalát előadó versenyző Mező Misire óriási hatást tett – olyannyira, hogy dühében még egy káromkodást is eleresztett –  Feke Pál viszont nem érezte átütőnek a produkciót.

Samu Kriszta Mazsi – aki az X-Faktor hűséges nézőinek már ismerős lehet, hiszen kétszer is próbálkozott a show-ban – valószínűleg kisebb sokkot kapott, hiszen szinte az utolsó utáni pillanatban, éppen 70 százaléknál emelkedett fel a fal. Burai Renátó Kerényi Miklósnak ugyan nagyon bejött, de a fiúnak ezúttal nem sikerült bizonyítani, a ledfal a helyén maradt. Heiser Ádám 71 százalékkal megemelte a falat, Anna szerint pedig a fiúból egyszer még vérfarkas válik. Ezt a látványt azért kihagynánk.Sárközi Lili és Józsi, a cuki testvérpár 75 százalékkal jutottak tovább. 

Horváth Martinról már megírtuk, hogy testi fogyatékossága – egyik füle nem fejlődött ki – ellenére abszolút hallása van, de Bogi slágerével ezúttal nem tudta meggyőzni a szavazókat. A 15 éves Szén Alexandra egyszerűen leénekelte a fejünket, 83 százalékkal az este második legtöbb szavazatát kapta. 

Miután a versenyzők bemutatták produkcióikat, a nyolc kiadó helyből csak hetet foglaltak el a továbbjutó énekesek, így azok közül, akiknél nem emelkedett fel a fal, a zsűri egyetlen embert még tovább juttathatott. Így Király Martina kapta meg az utolsó esélyt, hogy legközelebb is megmutathassa magát a zsűri és az applikáción keresztül szavazó nézők előtt.

Jövő héttől már a párbaj adásokkal jelentkezik a TV2 műsora. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik