Szórakozás

Nagy balhé volt Majka miatt a Rising Star felvételén

A műsorvezető a legidősebb zsűritagnak, KERO-nak szólt be. "Tanár úr,alszik?!" Ezek a nagy dolgok, nem a globális felmelegedés meg az áfa-csalás.

Csúnyán összekülönbözött a Rising Star élő show-ja előtt a produkció műsorvezetője, Majka és az egyik zsűritag, Kerényi Miklós Gábor – tudta meg a Blikk. A Kossuth-díjas rendező annyira felhúzta magát a rapper egyik megjegyzésén, hogy két órával a kezdés előtt ott akarta hagyni a produkciót.

A múlt heti adás előtti utolsó próba alkalmával KERO hátradőlve relaxált, amikor Majka pörgős stílusban rákérdezett, hogy “Tanár úr, alszik?!”. Erre a zsűritag keményen visszaszólt, mire persze a műsorvezető sem hagyta magát. A lap informátora szerint nem sok kellett hozzá, hogy egymásnak ugorjanak, és szinte megfagyott a levegő a stúdióban. A pánik persze akkor lett a legnagyobb, amikor Kerényi Miklós közölte, vele nem beszélhetnek így, és elindult kifelé. A rendezőknek végül nagy nehezen sikerült lehiggasztani a zsűritagot, aki nem zárkózott el attól, hogy kifejtse véleményét az esetről.

Fotó: TV2 

“Én szeretem, ha közvetlen stílusban beszélgetünk, s ebben a fiatalokkal is jól megértetem magam. Azt azonban nagyon fontosnak tartom, hogy ez mindig bizonyos határok között történjen. Tulajdonképpen nem történt más, mint ezeknek a határoknak a tisztázása, csak éppen az adás előtti feszültség emelt hangnemében. Majkával pedig, aki szerintem remekül végzi a feladatát, azóta is nagyon jó a kapcsolatunk” – mondta el KERO.

“KERO nehéz ember, én is nehéz ember vagyok. De minden problémát át lehet hidalni azzal, ha elfogadóbbak, toleránsabbak vagyunk egymás iránt, ez a lényeg” – fűzte hozzá Majka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik