Szórakozás

Majka Ördög Nórát sem kímélte

A Rising Star műsorvezetői kínos helyzettel lettek szembesítve.

Ördög Nórát az utóbbi időben gyakran érte támadás; csatornaváltása miatt sokan kritizálták, de öltözködése is állandó téma, legutóbb pedig egykori kollégája, Sebestyén Balázs szólt be neki.

Arra valószínűleg nem számított a Rising Star műsorvezetője, hogy még mostani műsorvezetőtársa, Majka részéről is számíthat kritikára. Jó, a rapper nem most, hanem nyáron megjelent könyvében írt nem túl kedvesen Nóráról, amivel most a Bors szembesítette a zsűrivel is konfliktusba keveredő ózdi hőst.

“Imádom Lilut, ráadásul sokkal jobbnak tartom, mint Ördög Nórát. Mint műsorvezető sokkal karakteresebb csaj, és a humorát is szeretem. (…) Sokkal jobban szeretem a Lilunak a hidegségét, mint Ördög Nórinak a kedvességét, nyájasságát, amiről tudom, hogy manír” – olvasható Majka önéletrajzi kötetében.

Fotó: TV2 

“Az az én szegénységi bizonyítványom, hogy előítéletes vagyok. Most már tudom, vannak olyan emberek, akik a televízió képernyőjén is ugyanazt mutatják, mint azon túl. Ilyen Nóri is. Ugyanolyan kedves és nyájas a magánéletben is, mint a képernyőn, amit nem gondoltam. Éppen ezért meg kell követnem, szégyellem magam, amiért azt feltételeztem róla, hogy nem őszinte” – magyarázkodott a rapper-műsorvezető a bulvárlapnak, akik Ördög Nórát is megkérdezték, mit szól a leírtakhoz.

“Nincs bennem tüske és semmilyen rossz érzés, csak nevetek ezen. Majkával egyre jobban megismerjük egymást, jól megy a közös munka és minden rendben van közöttünk. Más karakterek vagyunk, de várom a könyv javított, második kiadását” – nevette el a műsorvezető a valószínűleg mindkettőjük számára kellemetlen szituációt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik