Szórakozás

Mindenkit helyretett Ördög Nóra

Egy blogbejegyzésben válaszolta meg a kommentelők, a média és Sebestyén Balázs kritikáit.

A Rising Starért és a külsejéért is mostanában sokat savazott Ördög Nóra saját blogján szólt vissza az őt kritizáló kommentelőknek és újságíróknak. Még Sebestyén Balázsnak is válaszolt, aki tegnap rádióműsorában véleményezte a munkáját.

Talán kezdjük is rögtön ezzel: hogy bejött-e a csatornaváltás? Igen, köszönöm, nagyon jól érzem magam az új helyemen! A Rising Star nem „csak” egy szórakoztató műsor, hanem egy teljesen új típusú közösségi élmény, ami rengeteg embert mozgósít hétről hétre! Szeretem a csapatot, akikkel együtt dolgozunk, jó szívvel, jó érzésekkel zajlik a munka, ami különösen fontos nekem. Sokkal, de sokkal fontosabb, mint az arctalan kommentek, a rosszindulatú cikkek vagy a savval átitatott médiakritikák, még mielőtt bárki is azt hinné, hogy ezzel lehet lemérni egy döntés helyességét.

Hogy megérint-e ha kritizálnak? Persze, mindig megérint, de csak akkor tart 5 percnél hosszabban a hatás, ha mérvadó helyről érkezik.

Hogy mit szólok Balázs beszólásához? („Kevés személyiség, nagy hang” – ha valaki lemaradt volna róla.) Ismer, dolgoztunk együtt, és szerintem jól kijöttünk. Sajnálom, ha ezt gondolja rólam. A nagy hang stimmel, ilyen vagyok, nehezen fogom vissza magam, ha valami lelkesít. Ez van.

Hogy vasárnap este úgy néztem ki, mint egy kirúgott matektanár? Oké, aláírom, hogy aznap megosztó volt a stílusom, de soha ne legyen rosszabb! Külön-külön a frizura és a ruha is tetszett, együtt talán nem működött, vannak ilyen napok is. De kinél nem? És csak a tisztánlátás kedvéért, pontosan ugyanazok az emberek vannak most is velem (fodrász, sminkes, stylist), mint akik az RTL-nél voltak. Nagyon szeretem őket, és ők is engem. Remélem…;-)

De ami mindennél fontosabb: nem lehetne, hogy túllendülünk végre a külsőségeken? Nem lehetne, hogy inkább arról beszélünk, hogy van egy látványos tehetségkutató, ami minden eddiginél nagyobb teret enged a nézői akaratnak? Hogy itt már a válogatókat is élőben követhetik, tehát felesleges minden összehasonlítás más tehetségkutatókkal? („Ilyen énekeseket páros lábbal rúgnának ki az X-Faktorból” – innen is. Hiszen ez egyelőre egy válogató. Azzal a különbséggel, hogy itt már ezen a ponton is beleszólhatnak a nézők a verseny alakulásába. Ha valaki nem elég jó, nem megy fel a fal. Ilyen egyszerű. Ha a legjobb 12-ig eljutunk, talán onnan van értelme az összevetésnek. De igazából onnan se. Megfér egymás mellett békében a két műsor. A tehetségek örülhetnek, van több fórum, ahol megmutathatják magukat az országnak. A nézők is örülhetnek: szombat és vasárnap estére is van szórakoztatás. Win-win.) Talán a mérhetetlen szarkazmus és irónia alatt, ami eluralkodott, van még aki megérti, hogy a Rising Star semmi mást nem szeretne, mint közösséget teremteni, és izgalmas családi szórakozást nyújtani a hideg vasárnap estékre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik