Szórakozás

VV7: Szürreális szexuális jelenet a villában

Mindössze egy hetet kellett várni arra, hogy Fanni és a 191 kilós Maci egymásra találjanak. Hónaljujjazás volt kéremszépen.

Aki azt hitte, hogy a ValóVilág hetedik szériájában már nem láthat abszurdabbat Aurelio helikopterezésénél, az tévedett. Egyetlen hetet kellett csak várni egy olyan jelenetre, amelynek minden képkockája külön okoz felháborodást, nevetőgörcsöt és mélyről jövő sajnálatot.

Ez pedig nem más, mint amikor a 191 kilós VV Maci megujjazza Fanni hónalját. Igen, megujjazza. A hónalját. Először csak masszírozza a hátát és a fenekét, amitől annyira beindul, hogy orális képességeiről kezd el mesélni a lánynak. Tudomására hozza, hogy mennyire felizgatja, csokiantilopnak nevezi, nyalogatja és puszilgatja. Egy óvatlan pillanatban pedig elkezdi ujjaival ingerelni a lány hónalját. Aztán bazi nagy átéléssel konkrétan megujjazza.

Az izzasztó munka után Maci a többieknek egyből szuperhős tekintettel büszkélkedett el azzal, hogy megujjazta a lányt. Persze azt csak később tette hozzá, hogy hol.

És ami a legjobb az egészben: Fanni a riportszobában elmondta, hogy mókásnak találta és élvezte Maci játékát. Nagyon tetszett neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik