Szórakozás

VV Fanni édesapja legszívesebben rácsapna a képernyőre

A VV7 nagyhajú naivájának szülei megbotránkozva nézik lányuk villabéli mindennapjait, bár elismerik, tulajdonképpen csak önmagát adja.

VV Fanni sosem maradhat ki a Való Világ összefoglalóiból; hol Danival, hol Dennisszel járatja a bolondját, vagy csak  szimplán butuska aranyköpéseivel szórakoztatja a közönséget. A szolifüggő lány szüleivel a Fókusz riportere beszélgetett és így az is kiderült, Fanni nem játszik szerepet, ő valóban olyan, amilyen. Édesapja azért nem látja szívesen lánya pucér fenekét a tévében.

“Legyen híres, de ne így. Felháborít, hogy tangában szaladgál. Rácsapnék a tévére legszívesebben légycsapóval” – mondta el az apuka, aki egyébként elismerte, lánya otthon is így mászkál, és ebben tulajdonképpen rá hasonlít. Édesanyja inkább azon a kijelentésen botránkozott meg, hogy Fanni hetente többször is pornót néz. Azt viszont mindketten elmondták, lányuk tényleg magát adja, ugyanis otthon is huszonnégy órában csak magával foglalkozik.

Fotó: sajtóklub/RTLII/BársonyBence 

“A szoli, az evés, a teste, az öltözködés, a haja…. ez 24 órában, ebbe más nem fér bele. Ebbe nem fér bele a mosás, mosogatás sem” – mesélték a szülők, akik tegnap ismét sokkolódhattak, hiszen lányuk egy kissé bizarr masszázsban részesült, amit a BeleValó nézői csodálhattak meg.

VV Maci ugyanis egy lábujj-nyalogatással egybekötött talpmasszázsban részesítette a lányt, aki szemmel láthatóan igencsak élvezte a helyzetet.

Kíváncsiak lennénk, ennél a résznél a papa vajon tényleg előkapta-e a légycsapót?

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik