Szórakozás

VV7: Laci még nagy lapot tartogat

Ez épp így hangzott el a villa macsójának szájából, aki az elutasítás után Dórit szeretné megríkatni.

Kezdünk hozzászokni, hogy a Való Világ 7-ben minden felgyorsulva zajlik. Így tulajdonképpen azon sem lepődünk meg, hogy még egy hét sem telt el, és egy páros már a szakításon is túl van.

Dóri és Laci amilyen hamar egymásba habarodtak, olyan hamar vége is lett a “kapcsolatnak”, aminek a villamacsó nem igazán örül. Annak meg pláne nem, hogy Dóri Renivel – akinek az üvöltözős beköltözése után teljesen elment a hangja, és csak nagyon idegesítő suttogással kommunikál – beszélte ki őt, ráadásul a 29 éves aktmodell magát érett nőként, míg a fiút gyakorlatilag gyerekként festette le, és ezért nem is lát esélyt komolyabb viszonyra.

Laci tehát látványosan rosszkedvű, és nemcsak puffog, hanem bosszút is forral, ahogy ezt öribarijának, Dennisnek ki is fejtette. Főként akkor tartotta fontosnak közölni, hogy “tartogat még egy utolsó lapot, ami után Dóri biztosan sírni fog”, miután az új lakó, Dávid megérkezett.

 
Reggeli torna a villában  Fotó: sajtóklub/RTLII/BársonyBence 

Aki egyébként a jakuzziba ugrással indított, utána pedig látványosan rányomult Fannira. Apropó, Fanni. A nagyhajú lánynak most már tutira kedvence a káposzta, ugyanis miután a Jézusos fürdőgatyában debütáló Dávid közölte, hogy vecsési, Fanni rögtön megjegyezte, hogy ott legalább jó a káposzta. Az erdélyből érkező Edinát pár napja ugyanezzel fogadta, úgyhogy kíváncsian várjuk, mikor és milyen formában bukkan fel újra a zöldség-téma a villában. Fanni egyébként “besírt” azon, hogy Dennis kilakkozta a körmét (mármint Fanniét); még nem tudja, hogy a komisz fiú ezzel az éjszakai “jólétét” szeretné biztosítani.

Új lakók is érkeztek; az utolsó két játékos költözött be, és így összeállt a 12 fős csapat. Ádám jóképű úszómesterként jellemezte magát, és igen nagy arccal érkezett, és úgy tűnt legjobban Dóri örült neki. Zsuzsa négyéves kisfiát hagyta kint, és egyértelműen nyerni szeretne. Mellesleg elárulta, hogy bármit el tud érni a férfiaknál, és bármit meg is kap tőlük. Hm. A villába érkezése után pedig kb. kettő perccel pedig máris kiosztotta a lakókat, hogy micsoda rendetlenséggel fogadták őt. Ebből még lesz balhé.

Az appos szimpátia szavazáson egyébként egyelőre Fanni és Dóri állnak az első helyeken, de innentől indul csak be az igazi játék, hiszen a beköltözések után hamarosan a kiválasztások kezdődnek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik