Szórakozás

Alekosz a VV7 helyett inkább magát nézi vissza

A Való Világ negyedik szériájának nyertese azt vallja, az ő évadukban "magyar humor volt, magyar embereknek."

Úgy látszik Nagy Alekoszt nem nagyon hatotta meg, hogy a VV7 játékosainak ő az egyik példaképe. Ahogy Facebook-oldalán kifejtette, ő inkább nosztalgiázik, és “valós időben” visszanézi a saját szériájukat.

“Életem eddigi legnagyobb utazása volt az; amely minden tekintetben a legszélesebb skálán tette próbára az akaratomat; a lelki világomat; az érzéseimet és az érzelmeimet. Az emberi psziche és a kitartás Diadala volt ez. Amikor vissza vissza nézek egy egy fejezetet, sokszor annyira elkap a röhögés, hogy percekig csak nevetek. Igazi Magyar humor volt az; Magyar embereknek. Azóta sem szórakoztam olyan jól.. mint odabent. Ma elkezdem visszanézni mind a 165 napot” – írja Alekosz, aki mindezek mellett nem tett negatív megjegyzést az új villalakókra.

A VV6-ban megismert Krisztián bezzeg kifejtette közösségi oldalán, hogy ő bizony sajnálja a vévéseket, akik szerinte nem nyernek semmit a beköltözéssel. Egyébként pedig nem is nézi a műsort.

VV Viki egy MaciLaci párbaj lehetőségén derül (mondjuk ez tényleg vicces lenne, nem?), és bár nagyon “melegnek” talája a szériát, azért “imádja” a játékosokat. Már a nyerő taktikáról is van véleménye. “Dennis meg fogyatékos.. de legutóbb Aurelio nyert, úgyhogy ezen az útvonalon haladva Dennis a nyerő..”

VV Bécinek Edina érkezéséről volt véleménye: “Végre egy normális nő a vv-ben” – írta az erdélyi lányról.

Ön egyébként hogy látja, valóban imádnivalóak a mostani villalakók, vagy Alekosznak van igaza, és a régieket nem lehet überelni? Esetleg még véletlenül sem kapcsolna soha a műsorra, és az előző szériákat is nagy ívben elkerülte? Írja meg nekünk kommentben véleményét!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik