Szórakozás

A hétvége dívája kerestetik

Dübörögnek a show-műsorok a kereskedelmi csatornákon, a női műsorvezetők és zsűritagok pedig dögösebbnél dögösebb összeállításokban jelennek meg a képernyőn. Ruhamustra.

X-Faktor, Rising Star, Való Világ… Termékenyek hétvégenként a kreatív csapatok a kereskedelmi csatornáknál, ebből következően pedig a stylistok sem unatkozhatnak. A legnagyobb reflektorfény – mint mindig – most is a műsorvezetőkre és a női zsűritagokra irányul, akik egymással versenyezve igyekeznek minél látványosabb és időnként minél többet láttató ruhákba bújni.

Megmutatjuk a hétvégi felhozatalt, de önökre bízzuk a döntést, ki vitte a pálmát, kinek sikerült most legjobban és legemlékezetesebben felöltöznie?

Tóth Gabi haja ugyan új volt, szettje azonban sok meglepetést nem tartogatott: a dekoltázs szokás szerint köldökig ért (tegye fel a kezét, aki nem hiányolná a mentor melleit a szombat estéiből!), a ruha hosszúsága viszont minden bizonnyal zavarta az énekesnőt ugyanis minden lépcsőn való vonuláshoz – kevésbé nőiesen – a nyakába kapta azt. Szóval ez a ruha olyan volt, mint a mesében: láttunk is mindent, meg nem is.


Fotó: RTL Klub/ X-Faktor

Lilu az induló (és már annyira hiánypótló!) VV7 háziasszonyaként szerény véleményünk szerint elvitte a show-t az aktmodellek és szolifüggő hastáncos huszonévesek elől. Piros csipke miniruhája tökéletes választás volt, még szigorú szemmel nézve is.


Fotó: Facebook

Ördög Nóra viszont meglepően szolidra vette a figurát. A fekete nadrág, fehér felső, piros körömlakk kombó egy hétköznapi viseletnek is beillett volna, tehát a műsorvezetőre igazán nem lehet ráfogni, hogy elnyomta volna a frissen felfedezendő énekeseket. Jövő hétre viszont őrületes izgalmak közepette (sic!) megszavaztatják, milyen ruhát is válasszon Nóri a show-ra (biztos szabadságra ment a stylist).


Fotó: TV2/Rising Star

Pásztor Annára viszont nem lehetett nem odafigyelni. Mondhatnánk, hogy a millió kővel, strasszal, színes, sellőket megidéző hajjal feldíszitett énekesnő esetében kimaxolták a giccs fogalmát, de valahogy mintha annyira sok lett volna a díszités, hogy már jól nézett ki, na. Meglepő és mu figyelemfelkeltő szett volt, az egyszer biztos.


Fotó: TV2/ Rising Star

Most pedig önöké a terep. Szavazzák meg, melyik hölgy érdemelné a hétvége dívája címet; de legalábbis ki volt az, akinek ruhája, sminkje, frizurája leginkább megfogta önöket.

Dobó Katán nyoma sincs a magánéleti válságnak. IDE kattintva megnézheti, milyen szexi a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik