Szórakozás

Alekosz a példakép a VV7 beköltözőinek

Egy igazi tanulmány a vasárnap induló reality szereplőinek adatlapja. Szemezgettünk kicsit.

Ahogy már megírtuk, és bizonyára önök is tudják, vasárnap újra kinyílik a felújított villa ajtaja, és hosszú hónapokra beköltözik a Való Világ újabb szériájának első hat lakója. Akiktől már most eldobtuk kicsit az agyunkat, ugyanis végigolvastuk az RTL Klub oldalán fent lévő adatlapokat. Megkímélnénk önöket a borzalmaktól, de azért egy kis ízelítőt csak-csak adnánk ezekből a gyöngyszemekből. Barátkozzanak csak az új celebsereggel.

VV Daniról megtudhatjuk, hogy kedvence a 69-es póz (hiánypótló infó lehet), legszebb gyerekkori emléke pedig az, amikor megszületett (ezt vajon hogy?). Az is kiderült, hogy iszonyúan lusta (kitűnő villalakó lesz) és ki nem állhatja Kiszel Tündét (ezt nem is értjük).


VV Dennis
akármit megtenne a fődíjért (ettől féltünk!), 500 csaja volt eddig (aha), példaképe Aurelio és Olivér, kedvenc hazai sztárja pedig Győzike. És ami a lényeg, legnagyobb szenvedélye, hogy szereti magát nézegetni a tükörben (aki elég öreg már hozzá, itt megemlékezhet VV Leslie-ről még a valóságshow-k hajnaláról).

 

VV Dóriról valószínűleg a férfiakat leginkább érdeklő információ az, hogy aktmodell és szingli. Viszont pech, hogy Los Angelesben szeretne élni (Jude Law biztos jön még), legidegesítőbb szokása pedig az, hogy csámcsog éjszaka.

A hastáncos VV Fanni szenvedélye a szoli (ezt egyelőre még próbáljuk feldolgozni) , három hónapig is kibírja szex nélkül, retteg a törpéktől és a bohócoktól, példaképe pedig Alekosz (legutóbbi produkciójáért IDE kattintson), Viki és Aurelio (nem sok jóra számítunk).

 

VV Laci (ismerős név, biztos rokonok) szenvedélye a szex részegen (villa kompatibilisnek tűnik), tele van tetkókkal, és tud nyálbuborékokat fújni (?).

 

VV Vikcsu (igen, Vikcsu, komolyan) boncmesternek készült, helyette kutyakozmetikus lett, vonzza a celebség (ki gondolta), és nem lenne benne csoportos szexben. Kedvence a kutya póz (szakmai ártalom?) és két-három hétnél tovább nem bírja szex nélkül. Utálja a port, és “rohadtul nem érdekli” a kritizálók véleménye.


Fotók: RTL Klub

Ők lesznek tehát a legújabb rokonok a VV vezetéknevűek népes családjában. Már csak két nap, és kezdődik…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik