Szórakozás

VV7 evolúció – Így jutottunk el VV Vikcsuig

A VV vezetéknév lassan a leggyakoribb magyar nevek közé lesz sorolható, hiszen hihetetlen mennyiségű villalakó nyűgét szenvedhettük már végig az elmúlt években; az újabb celebsereg megismerése előtt kicsit nosztalgiázunk.

A Való Világok eddigi hat évada során soha nem unatkoztunk, hiszen volt már benne – a teljesség igénye nélkül – pornósztár, szexpartner keresés, leszbikus szerelem, erotikus fotózások tömkelege, éjszakai kamera előtti szex, milliónyi meztelenkedés, rengeteg káromkodás, tengernyi alkohol, és minden mennyiségben botrány és veszekedés.

Most, hogy az RTL Klub újra kitárta a villaajtót, pont időszerű felidézni kicsit az egykori – pünkösdi királyokat megszégyenítő –  “gigacelebeket”.

Az első – akkor még friss, üde és egészen nézhető – 2002-es évad szereplői már rég a feledés homályába merültek. Egyetlen kivétellel, aki nem más, mint minden idők legsikeresebb magyar valóságshow hőse, az azóta lassan a média minden területén  – manapság leginkább a konkurens csatornán – tevékenykedő Majka.


Fotó: TV2

De valószínűleg már azt is sokan elfelejtették, hogy azt a bizonyos főnyereményt nem is ő kapta, hanem a csendes Szabolcs, akiről azóta nemigen hallani. Ebben a csapatban volt még a karakán Györgyi, aki azóta anyuka lett; a közelmúltban tragikus körülmények közt elhunyt Lorenzo; az énekesnői álmokat kergető Ági, akiből újságíró lett; és Oki, aki a műsor alatt veszítette el nagybeteg kislányát.

A második adásfolyam szinte rögtön az első finálé után indult, és itt már talán tudatosan a botrányos szereplőket részesítették előnyben. Ebben tűnt fel a leszbikus Kismocsok, aki szerelmet is lelt a villában, az agyontetovált Elvis, és az azóta is folyamatosan médiatémát szolgáltató bulvárhős, a későbbi Nagy Ő, Molnár Anikó. A győztes Vitkó Laci neve az első győzteshez hasonlóan villámsebesen feledésbe merült.

A 2004-es harmadik széria ismertebb nevei az Édes Életben fel-fel tűnő Ágica, aztán Leo, Béres Anett és a – nemrég Kiszel Tündével pózoló – chippendale Tommyboy. A több mint fél évig tartó versengést a fiatal Miló nyerte meg.

A negyedik évadban – ami 6 évvel később, 2010-ben indult –  fontos szerepet kapott az alkohol és a vetkőzés, de ennek a szériának meglepően sok szereplőjéről hallunk még olykor-olykor. Ebben a társaságban volt ÉNB AnikóSzandika, a dzsungel királynője címért görcsösen küzdő Baukó Éva, az azóta zenészként tevékenykedő Béci, alias Young G és testvére Gigi, Jerzy, Olivér  és a végül nyertesként távozó  érdi biztonsági őr, Alekosz, akire aztán az RTL Klub még további műsort épített, mielőtt végképp eltűnt a celebek forgatában. Ja,mégsem, hiszen időnként értelmezhetetlen videókkal szeretne visszatérni a médiába.


Fotó: Hír24

Az ötödik csapatban, 2011/12-ben tűnt fel Kinga, a dögös DJ-nek választott Seherezádé, a nőverési botrányaival címlapokra kerülő Cristofel, Alekosz exe Veronika, és Dukai Regina börtönviselt testvére, Gergő. A győztes az összeférhetetlen kategóriában indult Attila lett.

A hatodik évadra valószínűleg még mindenki emlékszik, hiszen a győztes Aurelio helikopterezése még a redizájnolt villa falán is nyomot hagyott. No és persze ott ismerkedett meg szerelmével, Zsófival; és a VV-k történetének talán legdurvább veszekedését is velük közös térben élte át VV Iza és Krisztián.

Mindennek fényében akármi jöhet, és bármi megtörténhet. Ha nem lenne elég a beköltözés alkalmával történt spontán szakítás, amivel VV Dennis kapásból jellemrajzot készített magáról, akkor tessék csak végigtekinteni az első beköltözők – VV Fanni, VV Dóri, VV Vikcsu és a többiek – adatlapjain….

Ajánlott videó

Olvasói sztorik