Szórakozás

VV7: Helikopterfal készült Aurelio emlékére

Újradizájnolt villa, megdöbbentő részletek és minden alpáriságot überelni tudó új versenyzőkre készülhetünk vasárnap. Addig is itt az ízelítő!

A Való Világ 7 sajtótájékoztatóján mindenkire lecsaptunk és mindent feltúrtunk. A villa ismét vadiúj belső kialakítást kapott, ahol még az előző nyertes, Aurelio is kapott egy falat. Helikopterpropellerek jelzik a hamarosan műsorvezetővé váló szájhős leggyakoribb tevékenységét…

VV Viki elmondta, hogy bánja, hogy nem ebben a villában élhetett, de azért közel maradt a tűzhöz, hiszen az RTL őt a kamera túloldalán, szerkesztőként foglalkoztatja majd a műsorban.

Istenes Bence biztos benne, hogy a lányok kiakadnak majd a szekrényektől, ugyanis semmi sem fér el bennük, VV Béci pedig meglepően tapasztalta, hogy a villalakók idén nem kaptak medencét. Azért a jakuzzi maradt, hiszen abba jó beleülni részegen.

Az első beköltözők kisfilmjéből is kaptunk egy kis ízelítőt. Az már biztos, hogy sikerült az ország legközönségesebb és furább emberkéit kiválogatni. Már alig várjuk, hogy mit kezdenek magukkal bezárva!

Olvasói sztorik