Szórakozás

Hét gyereket szeretne Andelic Jonathan

Az X-Faktor legutóbbi kiesője a nagy család híve, és hamarosan már nősülne is.

A tehetségkutatóból kiesett Andelic Jonathan a Blikk olvasóinak kérdéseire válaszolt, és egy-két meglepő tervét is elárulta. A 28 éves, jelenleg szingli énekes ugyanis 30 éves koráig házasodna, és igen nagy családra vágyik.

“Sok gyermeket szeretnék, nálam hét a minimum. És remélem, 30 éves korom körül már megnősülök” – mondta el az énekes, aki egyáltalán nem haragszik metorára, amiért őt küldte haza Horányi Julival vívott párbajából – az énekesnő egyébként a legközelebb áll Jota szívéhez a versenyzők közül.

“Nem úgy éltem meg, hogy Juli miatt estem volna ki, egyszerűen eddig tartott nekem ez a folyamat. Nyilván kényesebb kédés, G miért nem bízta a borítékra, de ilyen szempontból bíztam a véleményében, ugyanúgy elfogadtam, hogy ő dönti -e el azt, hogy bent maradok, vagy a borítékra bízza. Nem volt bosszúság bennem emiatt. Nem viseltem nehezen az X-Faktort, de abban igaza volt, hogy Julit egy-egy érzelmi ingadozás kevésbé vitt el, mint engem. Talán ő tudatosabban kezelte, én ilyen szempontból ösztönösebb vagyok. De úgy gondolom, ezek tanulható dolgok. Szeretnék továbbra is énekléssel foglalkozni. “


Fotó: Facebook

VV Dennis elárulta, mire költené a főnyereményt. IDE kattintva Ön is megtudhatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik