Szórakozás

Batánovics Lili jelentkezett az Eurovízióra

Habár Alföldi Róbert egykori mentoráltja eltűnt az utóbbi időben, most nagy dobásra készül.

Batánovics Lili az X-Faktor negyedik évadában tűnt fel, ám nem sikerült olyan népszerűséget elérnie, hogy csak az éneklésből el tudja tartani magát. Éppen ezért civil munka után nézett, szakmát tanul és a közeljövőre is van már több terve. Jelenleg HR területen dolgozik.

“Csak a fellépésekből nem tudtam megélni, főleg télen, amikor nincs annyi koncert. Ráadásul nagyon élvezem ezt a munkakört. Mellette egyébként rendezvényszervezést is tanulok. Muszáj több lábon állni” – kezdte a Blikknek Lili.

A 21 éves lány életében továbbra is központi helyet kap a zene, olyannyira, hogy jövőre énektanárként is kipróbálja magát, de előtte még újabb versenyen mérettetne meg. Lili egy másik énekessel már jelentkezett is az idei Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatójára, melynek eredményéről egyelőre nincs hír.

“Turcsányi Tibi énekessel készítettünk duettet és indulunk az Eurovízión is. Remélem, beválogatnak minket, mert szeretnénk megmutatni a közönségnek mit tudunk. Januártól pedig éneket fogok tanítani, amit már nagyon várok. Elvileg tizenegy fős csoportjaim lesznek és nagy kihívás, hogy három órán át folyamatosan tanítsak” – mesélte az énekesnő.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik