Szórakozás

Kovács Áron osztozik élete legfontosabb nőjén

A műsorvezető odáig van hét hónapos kislányáért, ám fia úgy tekint a hugicára, mint a saját személyes ajándékára.

Kovács Áron már kétgyermekes apukaként éli mindennapjait. Habár kislánya, Luca nagyon jó baba, azt mondja, úgy érzi magát, mintha folyamatosan rövidzárlatot kapna.

“Olyan apának lenni és most kétgyermekesnek különösen, mintha folyamatos rövidzárban élnék. Tehát egy gyerek ugyanannyira tölt, mint merít. Az ember lelke ilyenkor pattog ide-oda és romlik a fizikai állapota. Az ijesztgetésekkel ellentétben viszont, Luca életem legproblémamentesebb nője. Háromszor hallottam összesen sírni, akkor sem azért mert hisztizett, hanem mert éhes volt. Bűbájos, nagyon okos, és nagyon figyel már rám” – árulta el Áron a Reflektornak.

A tévés arról is mesélt, hogy első gyermeke, Máté imádja a testvérét, hiszen már nagyon vágyott rá. Egyenesen kikönyörögte magának a kistesót, és most úgy bánik vele, mintha csak ő kapta volna.

“Máté megrendelte a kishúgát, és amikor megjött, úgy érezte, hogy ezt ő kapta. Úgy vigyáz rá, mint egy olyan kincsre, amit ő kért és ő kapott. Persze van anyu meg apu, aki terelgeti, de ő ennek aktív részese.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik