Szórakozás

Kovács Áron természetes drogokkal lazít

A műsorvezető számára végzetes lehet az alkoholfogyasztás, ám neki is szüksége van arra, hogy kikapcsolja az agyát. Elárulta mi segít neki ebben.

Kovács Áron élete nagy változásokon megy át. Pár hónapja megszületett kislánya, így már kétszeres apukaként dupla felelősséget kell vállalnia, valamint kisfia is iskolába megy szeptembertől és már most retteg a korán keléstől.

A család és a munka mellett neki is szüksége van egy kis kikapcsolódásra, ám esetében az italozás szóba sem jöhet, így más módszerekkel segít magán.

“Kilenc éves korom óta cukros vagyok, aminek az az egyik fontos velejárója, hogy elég veszélyes inni, drogozni, stb, tehát amivel az emberek agyat radíroznak. Józanságra vagyok kárhoztatva, ami nem lenne baj, mert nem szeretem az alkoholt, viszont agyat radírozni azt jó lenne néha. Vannak természetes drogok, amik segítenek, ilyen például a szex vagy az extrém sportok” – mesélte Körmendi Gábor riporternek Áron, aki azt is elárulta, hogy a víz is megnyugtató számára, ezért vásárolt magának egy motorcsónakot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik