Light

Kovács Áron újra apa lett

A műsorvezető mindeddig azt is titokban tartotta, hogy felesége ismét várandós, most azonban büszkén mesélt második gyermekéről.

Kovács Áron immár kétszeres apuka. Kislánya, Luca egy hónappal ezelőtt, április 4-én született, a műsorvezető pedig nagyon örül, hogy fia után a lányos apaságba is belekóstolhat. Áron a Femina interjújában azt is elárulta, hogy eddig miért nem beszélt a nagy hírről.

“Nem éreztem szükségét, hogy ezzel szerepeljek a bulvárújságok címlapján. Ez egy tudatos döntés is volt, mert volt idő, amikor túlságosan is beengedtem a bulvárt az életembe. Ugyanakkor azt az örömhírt, hogy egy gyermek megszületett, már szívesen megosztom, ez egy ösztönzés is lehet másoknak” – mondta a rádiós, aki a napokban az Eurovízió-győztes Conchitáról is kifejtette a véleményét.

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Kovács Áron arról is mesélt, hogy 7 éves fia, Máté annyira lefoglalta az idejüket és energiájukat, hogy kénytelenek voltak eddig várni az újabb babával, akit lényegében most már a kisfiú kérvényezett a szüleinél.

“Tulajdonképpen neki is köszönhető, mert úgy egy-másfél évvel ezelőtt elkezdte kérdezgetni, miért nincs kistestvére, és intézzük el már neki, hogy legyen. Nagyon cuki volt. Számára ez egy álom beteljesülése, így ezzel szerencsére a féltékenységnek a méregfogát ki is húztuk. Egyelőre annyit érzékel a változásból, hogy sokkal csendesebbnek kell lennie, többször szólunk neki, hogy halkabb játsszon.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik