Szórakozás

Terhes felesége mellett is barátnője van Váradi Olasznak

A Váradi Roma Cafe zenésze két másik nő közt is vacillál, miközben gyermekei anyja újra várandós.

Komoly dilemmája van a Rising Starban nem túl nagy sikerrel szereplő Váradi Olasznak. A zenész egy lelkipásztortól várja a tanácsot, hogy az életében szerepet játszó három nő közül végül kit is válasszon.

A helyzet nem mindennapi, a férfi felesége, Debi ugyanis negyedik gyermekükkel várandós. Olasz szíve azonban expárjához, Cseke Katinkához és új barátnőjéhez, Krisztihez is húz. (Tudják még követni?)

“Hiába szakítottunk, Katinkával rendszeresen beszélünk. A szakításunk környékén lett terhes a feleségem a negyedik gyermekünkkel. Akkor visszamentem a nejemhez, megpróbáltuk újra, de az eltérő vallásunk miatt megromlott a kapcsolatunk. (…) Otthon lakom a feleségemmel, de tud a páromról. (…) Krisztivel nagyon friss a kapcsolatom, még nem vagyok szerelmes, ezért nehéz a döntés. Katinkát szerettem a legjobban, nem tudom, hogy ő visszafogadna-e. Ha azt mondja a pásztoron keresztül az Úr, hogy maradjak otthon, akkor nem megyek sehova, a nejemmel maradok. Ha viszont a régi vagy az új szerelem felé kell mennem, akkor azt teszem, elköltözöm otthonról, de attól még jó apa maradok. Nem tudom, hogy Katinkánál szóba jöhet-e a békülés, ha vele kell lennem, akkor mindent el fogok követni, hogy kibéküljünk” – mondta el a Borsnak a magát mélyen vallásosnak tartó zenész.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik