Light

Cseke Katinka: Sorozatgyilkos is lehettem volna

A Jóban Rosszban színésznője iskoláskorában a gyerekek céltáblája volt,a mi állítása szerint komoly pszichés zavarokat okozott nála.

Cseke Katinka nem volt egy elveszett gyerek, ám kinézete miatt osztálytársai sokat gúnyolódtak rajta. Mindig megvédte magát és sokat verekedett, de a gyerekek viselkedése nyomot hagyott a lelkében.

“Az iskolában a gyerekek csúfolják a kövéreket, a szemüvegeseket és a vörös hajúakat. Konkrétan nem bírják elviselni, mert mások. A gyerektársadalom nagyon kemény, azzal terrorizáltak például, hogy teledobálták a hajamat bogánccsal és a nagyon jó pszichológiai érzékkel rendelkező tanárnő beállított az osztály közepére és mindenkivel kiszedetett egyet a hajamból. Olyan volt, mint egy boszorkányüldözés. Kisgyerek voltam még, magamban próbáltam feldolgozni. Ennek a pár évnek köszönhetően akár sorozatgyilkos is lehettem volna, de végülis csak egy kicsit elferdült színésznő lettem, de pszichésen ez hatott rám kőkeményen” – mesélte a TV2 sorozatsztárja a Fem3Cafe műsorában.

Katinka azt is elárulta, hogy édesapjának köszönheti, hogy színésznő lett belőle, ahová a kitartásának köszönhetően harmadszorra fel is vették. A felvételin még Liptai Claudiával is összeverekedett, végül osztálytársak lettek.

Szabó Zsófi szelfisorozaton örökítette meg dzsungeltúrája előtti napját. IDE kattintva Ön is végignézheti a képeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik