Light

Nem kellett Váradi Olasz a Rising Starba

A Váradi Roma Cafe zenésze nem került be a TV2 legújabb tehetségkutatójába; annak ellenére sem, hogy úgy hívták meg a műsorba versenyezni.

Váradi Róbert, ismertebb nevén Olasz, a TV2 invitálására jelentkezett a Rising Starba, ahol aztán a szakemberek előválogatásának második rostáján vérzett el.

“Hívtak, különben eszem ágában sem lett volna odamenni; nem szoktam benevezni ilyen műsorokba, mert nem tartom jónak, hogy mások döntsék el, milyen zenész vagyok. A hatodik lemezt hangszerelem, dalokat írok, otthon vagyok a zene több műfajában. Nekem már nem nagyon kell bizonyítani. Az elsőre még Cseke Katinka kísért el. Fáradt voltam, de szerintem jól teljesítettem. Vittem saját szerzeményt és egy amerikai összeállítást. Nem kerestek ezután, de én sem érdeklődtem, csak vártam. Volt olyan gondolatom, hogy nem is akarnám folytatni, nem nekem való. Egy darabig bosszantott, aztán már nem is foglalkoztam vele. Inkább a zenekar kötött le. Nemrég jöttünk haza egy kéthetes angliai turnéról, és megtudtam: három fiam után végre kislányt várunk márciusra a feleségemmel” – mondta el a Blikknek Olasz, aki nemrégiben még Cseke Katinka párjaként szerepelt a szintén a TV2-n futó Édes Életben. Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője is megszólalt a lapnak az esettel kapcsolatban.

“Ahogy az a tehetségkutatóknál bevett szokás, direkt megkeresés útján is be lehetett jutni a műsor előválogató szakaszába. A meghívás azonban nem garancia a továbbjutásra, csupán esély arra, hogy megmérethesse magát az énekes a műsor későbbi szakaszában.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik