Szórakozás

Terry Black perelni készül

A transzvesztita előadó nagyon unja már, hogy fiával még mindig nem jutottak hozzá a Kovács Erzsitől kapott örökséghez.

A már Németországban élő Terry Black eddig csak ígéreteket kapott, de azt a félmillió forintot még mindig nem, ami fiát, Danikát illetné, pedig nagy szükségük lenne rá. Szerinte az egész hercehurca gyanús, ami Kovács Erzsi hagyatéka körül zajlik.

“Április elején hunyt el Erzsi, azóta eltelt hét hónap. A házát a fogathajtó Lázár testvérek és az édesanyjuk örökölte, állítólag ajándékozással. Lázárék egyszer megkérdezték, hogy mi jár nekünk, de végül nem kaptunk semmit. Még a házba sem mehettünk be azóta, pedig rengeteg személyes holmink van ott: mivel Erzsi a gyerekem keresztanyja, sokat vendégeskedtünk nála. Rengeteg furcsaság van a hagyatéka körül, például az, hogy a végrendeletét a Lázár testvérek anyjának ügy­véd élettársa készítette” – nyilatkozta Terry a Borsnak.

Az előadóművész szerint azonban nemcsak a régóta hangoztatott ötszázezer forint járna nekik, hanem az elhunyt énekesnő autója és bankszámlája is, amiről időközben rengeteg pénz tűnt el: “Az is érdekes, hogy ki vett le húszezer eurót Erzsi és a néhai férje, Kékesi János közös számlájáról, az Erzsi halála és temetése közötti időszakban. Ezt a bankszámlát Danika örökölte meg a levél szerint.”

Terry azt mondja, még egy hónap haladékot ad Lázáréknak, de utána nem tűr tovább és bíróságra viszi az ügyet, annak ellenére is, hogy szűkös nyugdíjából nem igazán futja ügyvédre.

“Negyvenkétezer forint a rokkantnyugdíjam, ezért nem akartam pereskedni, de most már elég! Decemberig várok, hogy megkapjuk-e az örökséget, ha nem, akkor beperelem Lázárékat. A rendőrségre is elmegyek, hogy bejussak a házba, és elhozhassam a holmijainkat.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik