Szórakozás

Kovács Erzsitől örökölt félmilliójára vár Terry Black kisfia

Az áprilisban elhunyt táncdalénekes halála és legfőképpen hagyatéka körül nem csillapodnak az indulatok.

Több, mint fél év telt el Kovács Erzsi halála óta, de az örökösök közti viták csak nem akarnak rendeződni. Terry Black kisfiával, Danikával kereste fel a Blikk szerkesztőségét, hogy elmondják, szerintük a kisfiút félmillió forint illetné a művésznő hagyatékából, amihez eddig nem sikerült hozzájutniuk.

“Januárban, amikor Erzsit kórházba vitte a mentő, kezembe adta a borítékot, amire csak annyi volt ráírva: Dinkának. (…) A levél tartalma nem lepett meg, mert tudtam, hogy Erzsi – bár a keresztfia volt – unokájaként szerette Danikát. A levélben az állt, hogy halála után azonnal adjon át a megbízottja, a Lázár fivérek édesanyja félmillió forintot Daninak, amit azonban azóta is hiába várunk” – mondta el Terry Black, majd a kis Danika is kifejtette – a videó alapján kissé talán betanultnak hangzó – véleményét.

“Szeretném megtudni, hogy miért nem adják oda nekem azt a pénzt, amit én örököltem az Erzsi nénitől. Az a pénz nekem iskoláztatásra, különórákra kellene, amit apu már nem nagyon tud kifizetni. Próbáltuk elérni őket telefonon, nem vették fel, ezért üzenetet hagytunk” – mondta el a megilletődött kisfiú. Lázár Vilmos fogathajtó világbajnok szűkszavúan reagált a bulvárlap megkeresésére.

“Nem szeretnék a sajtón keresztül belemenni semmilyen párbeszédbe.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik