Szórakozás

Édesanyja továbbra sem tudja eltemetni Plexit

A minden bizonnyal öngyilkosságba menekülő énekesnő holttestét még mindig vizsgálják a hatóságok.

Csordás Ilonát szeptember óta kezelték eltűnt személyként, végül testét október 4-én húzták ki a Dunából. A korábbi orvos szakértői vélemények szerint a Modern Hungária együttes egykori vokalistája gyógyszereket vett be, mielőtt a folyóba vetette magát. A megállapítások ellenére Plexi holttestét továbbra sem adták ki a hatóságok a családnak, így már öt hete vizsgálódnak.

“Senki sem érti, hogy még mit vizsgálódnak. Plexi édesanyja pedig egyre jobban el van keseredve, hogy immár a hatóságtól függ, mikor vehet végső búcsút a lányától. Ki sem mozdul a lakásból, csak otthon sírdogál” – árulta el a Blikknek egy barát.

Plexi korábban is kísérelt meg öngyilkosságot, de akkor még barátai közbe tudtak avatkozni. Most azonban biztosra ment, az évek magánéleti gyötrődései túlságosan is megviselték. Folyamatosan volt férje, Kocsik Géza, új párja és régi nagy szerelme, Fenyő Miklós között őrlődött.

A napilap dr. Szeles Géza igazságügyi orvos szakértőtől megtudta, hogy a boncolást az általános szabályok szerint egy héten belül el kell végezni, ami minden bizonnyal Plexi esetében is megtörtént. Az öngyilkosság azonban rendkívüli halálesetnek számít, ezért minden eshetőségét ki kell zárni az idegenkezűségnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik