Szórakozás

Többmilliós adósságot hagyott hátra Plexi

A Modern Hungária énekesnője hatmilliós banki tartozását valószínűleg fia örökli majd.

A hetekkel ezelőtt öngyilkosságot elkövető Csordás Ilona, ismertebb nevén Plexi élettársa, Kocsik Géza a Blikknek mesélt az énekesnő halála után keletkező nehéz és bonyolult anyagi helyzetéről.

“Úgy hagyott itt minket, hogy minden közmű az ő nevén volt, holott már jó ideje nem éltünk együtt. (…) Sajnos az örökös nem csupán az ingatlant örökli, hanem a vele járó adósságot is, Plexivel pedig pár évvel ezelőtt közösen hatmilliós hitelt vettünk fel, ami most a fiamra marad majd. (…) Szegény gyerek kezdi úgy az életét, hogy adóssága lesz. Többször próbáltam hatni Plexire, elmondani neki, hogy a fiunknak szüksége van rá, de azt hiszem, hogy neki az utóbbi hat évben már nem is volt anyja. Képes volt az ünnepekkor elmenni és itt hagyni minket kettesben” – mesélte a férfi, akivel az énekesnő 27 éven keresztül élt együtt.

“Plexire vigyázni kellett volna, nem szabadott volna engedni neki, hogy az éjszaka közepén, iratok nélkül nekimenjen a nagyvilágnak. Amikor megláttam a rendőröket az ajtómban, már tudtam, hogy ezzel vége van. Korábban is próbálkozott öngyilkossággal, tisztában voltam a labilis természetével. Most pedig itt maradtunk egy halom adóssággal” – mondta el a lapnak az élettárs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik