Szórakozás

Begyógyszerezve ugrott a halálba Plexi

A Modern Hungária egykori vokalistájának haláláról újabb részletek derültek ki, mely szerint az énekesnő kábultan vetette bele magát a Dunába.

Csordás Ilona, Plexi még szeptemberben tűnt el, barátai, rokonai azóta aggódtak érte, bízva a legjobbakban. Holttesttét azonban október 4-én emelték ki a Dunából, amit két héttel később azonosítottak is. Kiderült, hogy az énekesnő kábult volt a gyógyszerektől, mikor belevetette magát a folyóba.

Plexi az Operettszínház súgójaként dolgozott és látszólag boldog volt új kapcsolatában. Utazást és különböző programokat terveztek, de egyszer csak eltűnt. Korábban már háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg, minden alkalommal gyógyszerekhez nyúlt, ezúttal azonban tovább ment.

“Gyerekkorunk óta mellette voltam, akkor is, amikor négy éve végezni próbált magával. Amikor öngyilkossági kísérlete után visszahozták az életbe, azt mondta nekem, soha többé nem tesz ilyet azokkal, akik szeretik, nem okoz nekik ilyen fájdalmat. Bizonyos szempontból be is tartotta az ígéretét: nem akarta, hogy sajnáljuk, s most már biztosra ment” – mesélte a Blikknek Ilona barátnője.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik