Szórakozás

Ez vezethetett Plexi öngyilkosságához

A Modern Hungária egykori énekesnőjének halála ügyében még tart a nyomozás, de férje elárulta, hogy mi okozhatta a tragikus döntést.

Csordás Ilona holttestét október elején találták meg a Dunában, de barátai már szeptember óta keresték. Halálhírét a Hungária frontembere, Fenyő Miklós osztotta meg közösségi oldalán.

Plexi egy érzelmileg labilis személy volt, hiszen korábban már háromszor kísérelt meg öngyilkosságot, ezúttal viszont valóban tragédiával végződött elkeseredése. Információk szerint begyógyszerezte magát, mielőtt a folyóba ugrott. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Ez pedig azt jelenti, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, vagyis az áldozat vagy balesetet szenvedett, vagy öngyilkos lett.

A Bors információi szerint Ilona májusban költözött össze új társával, de kapcsolatuk nem volt felhőtlen. A férfi korábban családos ember volt és ezen nem is szeretett volna önszántából változtatni, ám amikor mégis elhagyta a felesége, akkor összeköltözött Plexivel. Az énekesnő minden bizonnyal egy veszekedésük után határozta el magát.

“Azt gondolom, hogy talán az életét kudarcok kísérhették, és depressziós is lehetett. Persze nem tudni, hogy volt-e valaha pszichiátriai kezelés alatt, mert arra mindenképpen szükség lett volna. Elképzelhető, hogy azon a napon a párjával konfliktusba keveredett, és úgy érezhette, hogy mindennek vége. Meggyőződésem, hogy gyógyszert vehetett be, nehogy visszaforduljon. Valószínűleg mindenképpen véget akart vetni az életének, a Duna pedig a közelben lehetett. Az öngyilkosságok hazai történelmében egyébként a Duna, a víz mindig vezető szerepet játszott” – árulta el a lapnak Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológus.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik