Szórakozás

Claudia exének volt felesége nyújt vigaszt

Horvát Ákos színészt megviselte a Liptai Claudiával való szakítás, ezért korábbi feleségéhez fordult lelki támaszért.

Liptai Claudia tőle szokatlan módon, közösségi oldalán kürtölte szét még a nyár végén, hogy új szerelemre talált, Horvát Ákos személyében. A pár akkor még nagyon bizakodó volt, közös jövőt tervezgettek és a köztük lévő nagy távolságra is csak megoldandó problémaként gondoltak. Ebben azonban tévedtek. A műsorvezető már nem érezte magát jól a helyzetben, ezért New Yorkba is barátaival utazott.

Az ígéretesnek tűnő kapcsolat tehát hamar véget ért, a szombathelyi színész azonban nehezebben viseli a szakítást, mint Clau. A Bors úgy tudja, hogy Ákost volt felesége támogatja, akivel mai napig barátságban állnak.

“Ákosnak nagyon nyugodt élete volt itt Szombathelyen. Ám Claudia teljesen felforgatott mindent. Ákos pedig erőn felül teljesített, hogy megfeleljen, mégsem kellett neki. Most mindenki sajnálja szegényt” – árulta el a napilapnak egy barát.

“Ákos nagyon rendes, béketűrő ember. Viszonylag jól ­viseli a szakítást, legalábbis ez a látszat. Belenyugodott” – vélekedik a színész egy másik ismerőse.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik