Szórakozás

Ezért szakított Liptai Claudia

Nem működött a TV2 műsorvezetőjének párkapcsolata. Ákost lekötötték a próbák Szombathelyen, Claudia pedig túl sokat forgatott.

Liptai Claudia rövid idő után szakított új párjával, Horváth Ákos színésszel, akivel korábban még családalapítást tervezgettek. Kiderült, hogy az elválás oka a köztük lévő 250 kilométeres távolság és a sok munka volt.

“A színházi szezon szeptembertől kezdődik, Ákost is lekötötték a próbák Szombathelyen, míg Claudiának ott voltak a műsorok, a Sztárban sztár, a Bumm és persze a kislánya, Panka is. Szinte semmire nem volt ideje. Egymással már egyre kevesebbet foglalkoztak, előfordult, hogy hetekig nem is találkoztak, szinte csak telefonon beszéltek. Claudia a New York-i útján döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. Le kell ülniük megbeszélni a dolgokat. Végül mindketten belátták, hogy jobb lesz így” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

A lapnak Claudia nem akart beszélni az okokról, azt az onban elismerte, hogy vége a nyár közepe óta tartó kapcsolatának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik