Szórakozás

VV Fecó egy év alatt megszedte magát

Az egykori valóságshow-hősnek második nekifutásra bejött a külföldi élet. Londoni fizetéséből ugyanis egy év után lakást vásárolt.

VV Fecó az elmúlt években sok mindennel próbálkozott már, de többnyire alig tudta eltartani családját, és életüket a segélyekre alapozták. A zeneiparral és a dinnyézéssel is próbálkozó realityszereplő helyzete a VV után vált még kilátástalanabbá, ezért úgy döntött Angliában próbál szerencsét. Onnan azonban hamar hazajött, mivel számításai nem jöttek be. Egy éve azonban ismét megpróbálkozott vele, akkor már családját is vitte magával, és úgy tűnik a kemény munka meghozta gyümölcsét. Gyerekeinek már nem kell nélkülözniük, sőt félre tudott annyi pénzt tenni, hogy futotta egy kétszobás pécsi panelra is.

“Szörnyű és elkeserítő, hogy külföldön kellett szerencsét próbálnunk, mert tudtam, ha itthon maradunk, ugyanolyan elszomorító életünk lesz, mint volt. Nem láttam esélyt arra, hogy kitörjünk a szegénységből. Minden követ megmozgattam, hogy Londonban el tudjak helyezkedni egy chipgyárban. Heti hat napot dolgozom, rengeteget túlórázom, jól keresek. Olyan dolgokat is megvehetek a családomnak, amikről korábban csak álmodtunk! De nem élünk nagy lábon, sikerült félretennem pénzt. Annyit, hogy elég legyen egy pár milliós lakásra. Pécs külvárosában egy kétszobás panelt vettem. Elképesztő!” – mesélte büszkén a Blikknek Fecó.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik