Szórakozás

400 ezret keres a dinnyéből VV Fecó

Bejött az élet a ValóVilág volt szereplőjének! Fecó nemrég még arról nyilatkozott, hogy nem tudja eltartani a családját, most viszont 180 fokos fordulatot vett az élete.

Mint megírtuk, VV Fecó pár hónapra még arról panaszkodott, hogy ennivalóra sincs pénze. Ehhez képest nagyot fordult vele a világ, a Blikk cikke szerint ugyanis épp 400 ezret keres a dinnyézésből. A lap úgy tudja, a Balogh család havonta akár 3-400 ezer forintot is meg tud keresni az utcán való árusítással.

“Két helyen dolgozunk az asszonnyal. Jól megy a biznisz, én naponta két-három mázsát, ő pedig másfél-két mázsát ad el. Általában reggel hét órától délután ötig árulunk, akkor kell mennünk a gyerekekért. Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ekkora kereslet lesz a szezonban. Kilóját 50 forintért veszem, a duplájáért pedig eladom. Június végétől csináljuk, terveink szerint szeptemberig. Most egy kicsit fellélegeztünk, mert már ki tudjuk fizetni előre a szeptemberi lakbért, és meg tudjuk venni a gyerekeknek az iskolakezdéshez a tanszereket és a szükséges dolgokat” – nyilatkozta a Blikknek az örömmámorban úszó VV Fecó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik