Szórakozás

Kiakadt Feke Pálra a lánynak öltözött fiú

Manon szerint felháborító, hogy ilyen hozzáállással álljon bármihez valaki, aki színpadon keresi a kenyerét.

A Rising star vasárnapi adásában lánynak öltözve énekelt a versenybejutásért egy Manon nevű fiú. De nem emiatt lett a produkciója az adás egyik legemlékezetesebb pillanata, hanem azért, ahogyan Feke Pál reagált a dologra. A musicalszínész nem kímélte a versenyzőt, élesen bírálta a műsorban.

“Én egészen meg vagyok döbbenve, megmondom, miért! Nekem ez közönséges! Ez a dolog túlmegy egy határon, túlmegy a jó ízlésen. Ez egy borzasztó ötlet, hogy egy Edith Piaf-számot el­éne­kelsz egy ilyen ruhában. Ezzel nem megsértelek, hiszen te úgy kezeled ezt, mint egy jelmezt. Nekem nem tetszett. Ez most piros ajtó, ez most nem sikerült” – hajtotta el Manont a zsűritag.

A Bors megkereste a fiút is, aki csalódottan távozott a váloga­tóról.

“Magamra is haragszom a történtek miatt, de a TV2-re is. A Palinak a hozzáállása felháborít, nem mint ember, hanem mint színész. Egy olyan valaki, aki a színpadon keresi a kenyerét, felháborító, hogy ilyen hozzáállással álljon bármihez. Itt nem rólam vagy bárkinek az identitásáról van szó, hanem a külsőségek rosszul való megítéléséről. A másik, hogy a Feke Pali a hangomról említést sem tett. Valóban összevágta a TV2 ezt a felvételt, ami nem értem, miért jó nekik. Szakmailag elismerem, de emberi mivoltában eddig is voltak, és ezután is lesznek fenntartásaim vele szemben. Nem vagyok transzvesztita, nem élem a napjaimat nőként, nem érzem magam nőnek. Egészen egyszerűen nekem segít, ha a választott karakternek megfelelő jelmezben, küllemben adom elő a dalt” – árulta el a lapnak a Rising starból kirostált versenyző.

A TV2 a Borsnak elmondta: őszintén sajnálják, ha bárkinek is megsértették az érzékenységét, de leszögezték: a csatorna a tolerancia híve, és mindenfajta előítélettől mentes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik