Light

Majka nincs elszállva magától, ha kell, metróval utazik

A rapper sok celeb kollégájával ellentétben nem érzi úgy, hogy túl nagy sztár lenne ahhoz, hogy tömegközlekedéssel utazzon.

Számtalan újságcikk foglalkozott már azzal, hogy a Való Világok és más valóságshow-k szériáiból egyedül Majoros Péter, Majka tudott karriert csinálni. Ez tagadhatatlan lenne, hiszen nem csak a zenei pályán, de a tévében is sorra kapja a felkéréseket. A Sztárban sztár zsűriasztala mögül felállva, azonnal a Rising Star tehetségkutatójának műsorvezetőjeként köszönt vissza, ami természetesen anyagilag is kifizetődő. Mindezek ellenére Majka nem érzi magában az celebek felsőbbrendűségét és az sem zavarja, ha az “átlagemberekkel” kell vegyülnie.

“Szerintem az a legnagyobb hiba azoknál az embereknél, akik hozzám hasonlóan jó pozícióba kerültek, hogy elhiszik magukról, hogy olyanok, amilyenek valójában nem. Az ilyen emberek közül sokan arra büszkék, hogy 25 éve nem ültek metrón, én viszont simán felülök a metróra, ha épp úgy tudok a legegyszerűbben eljutni valahová, és leszarom, ha esetleg bámulnak közben” – mondta az Origónak Majka, aki azt is elismerte, hogy van benne egy egészséges nagyképűség, ami sokak szemét szúrhatja.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik