Szórakozás

Öngyilkos lett a Hungária egykori énekesnője

Csordás Ilona a Hungária vokalistájaként szeretett bele Fenyőbe, aki iránt a mai napig mély érzelmeket táplált.

Mint megírtuk, meghalt Csordás Ilona, a Hungária egykori énekesnője. Plexi halálának hírét a Hungária együttes frontembere, Fenyő Miklós jelentette be közösségi oldalán, ami állítólag nem véletlen. A Blikk mai cikke szerint ugyanis kapcsolatuk túlmutatott a kollegalitáson: Ilona az énekes szeretője volt.

Az énekesnő 1985-ben csatlakozott a Modern Hungáriához, ahol Fenyő Miklósék első számú vokalistája volt, de a Plexi & Frutti duó révén is sokan ismerték. Ilona állítólag már ekkor kinézte magának az énekest, és később többször összemelegedtek – hiába volt közben párkapcsolatuk. 2009 februárjában újságcikk is készült erről, akkor azt írták hogy a nő már több mint egy éve Fenyő szeretője. Akkoriban állítólag egyszer mindent itthagytak, és elutaztak együtt a Kanári-szigetekre is. Később a Blikknek arról nyilatkoztak közeli ismerősök, hogy a viszonyuk sosem működött: Ilona őszinte érzelmeket táplált Miklós iránt, de a boldog percek után mindig a mély depresszió időszaka következett.

A Blikk információi szerint Ilona eltűnését szeptember végén jelentették, és állítólag az ő holttestét emelték ki a Dunából október negyedikén, de azonosítani akkor még nem tudták. Ez két hétbe telt, amiből arra lehet következtetni, hogy Plexi rögtön a hideg folyóba vetette magát az eltűnését követően.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik