Szórakozás

Fenyő Miklós nem tud mit kezdeni unokájával

A zenész úgy érzi, hogy kisunokája még túl fiatal ahhoz, hogy bármit is csinálhassanak együtt, ráadásul a kispapa szerepből már réges-régen kiesett.

Fenyő Miklós tavaly szeptemberben nehéz időket élt meg. Elveszítette feleségét, éppen a megismerkedésük 50. évfordulója előtt. A tragédiában az adott neki erőt, hogy lánya bejelentette, várandós, a kis Balázs pedig májusban meg is született.

“Leírhatatlan érzés volt, amikor először megfogtam, hiszen a véremet tartottam a kezemben, ez elmagyarázhatatlan melegséggel tölti el az embert” – kezdte Fenyő a Blikknek.

 
A kezdő nagypapa azt is bevallotta, hogy a még csak három hónapos csöppséggel nem igazán találja fel magát. “Egyelőre nem sűrűn, havonta egy-két alkalommal látom csak a kicsit, most még nem is nagyon tudok vele mit kezdeni, régen voltam már gyakorló apuka.”

Az énekes lánya, Dió azonban megvédte apja becsületét: “Apa nagyon szereti Balázst, amikor meglátogatjuk, minden alkalommal megpuszilgatja, már egyre bátrabban öleli magához.”

Az is szóba került, hogy a gyerkőc vajon követi-e felmenőit a zenei pályán, Dió szerint ugyanis kisfia már most érdeklődik a zongorák iránt, de legalábbis megnyugtatja, ha valaki játszik neki rajta. A híres nagypapa pedig bízik abban, hogy Balázs egyszer a nyomdokaiba lép.

“Majd ha nagyobb lesz, eldönti, hogy meg akar-e tanulni zongorázni. A muzikalitás ebben a korban még nem jelentkezik, nem is lehet felmérni, de természetesen remélem a legjobbakat.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik