Szórakozás

Celeb vagyok: Aleska majdnem bekapta a kígyót

Az első bátorságpróbán az expornós légtornásznak kellett bizonyítania, ahol rendesen megdolgoztatták a száját.

A Celeb vagyok, ments ki innen! második turnusa is kezd beindulni. A kedd esti összefoglalóban kétségtelenül Aleskáé volt a főszerep, akit Baukó Éva máris ezerrel fúr a háta mögött. Bárdos András még mindig nem tér napirendre a pottyantós budi fölött, Nyertes Zsuzsáról pedig már most kijelenthetjük, hogy a leggyengébb láncszem. A folyton síró színésznő már minden lehetséges dolgon kiakadt és az is elhangzott a szájából, hogy mihamarabb szeretne hazamenni. Úgy tűnik nagyon el volt tájolva, amikor elfogadta a műsor felkérését.

Aleska Diamond azonban mindent vitt. Ő a csapatkapitány, de őt küldték kincsvadászatra és bátorságpróbára is, és persze a magánszámai sem maradhattak el. A reggeli öltözködésnél cseppet sem szégyenlősködött, mondjuk attól biztosan nem tart, hogy újdonságot mutat, de légtornász mutatványaiból is adott kóstolót. A bátorságpróbán bár nem brillírozott, hiszen csak három csillagot sikerült szereznie, apait-anyait beleadott. Attól azonban félt, hogy véletlenül a kígyót kapja be a szükséges eszközök helyett. Végül a szőrös patkányok tették be nála a kaput.

 Fotó: Facebook

VV Éva már most félti a trónját Aleskától. Azt sem értette, hogy a nézők mért nem őt küldték próbára, hiszen szerinte sokkal népszerűbb, mint a felnőttfilmek egykori sztárja. Éppen ezért, amikor csak lehet, rendesen ki is beszéli a légtornászt a háta mögött. Csak attól fél, hogy a végén még az arcába vágja, hogy pornós k..va, pedig azt nagyon nem kéne…ugye-ugye.

Valamiért azt érezzük, hogy ez a széria hangosabb lesz,hm?!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik