Szórakozás

A mélybe vetették magukat a dzsungelcelebek

A Celeb vagyok, ments ki innen! második csapatának is izgalmas kalanddal indult a dzsungellét. Szakadékba ugrottak.

Az RTL Klub dzsungel realityjének múlt hét szerdán ért véget az első etapja, ahonnan Erdei Zsolt Madár került ki győztesen. Másnap pedig már útra is kelt a második turnus, akik elődjeikhez hasonlóan először egy luxusszállodában töltöttek néhány napot.

A Baukó Éva, Bárdos András, Aleska Diamond, Nyertes Zsuzsa, Molnár Andi, Cooky, Puskás Peti, Pars Krisztián, Bunyós Pityu és Hevesi Kriszta alkotta csapat első élményeit hétfő este láthatják a nézők, de azt már most tudjuk, hogy kalandos úton érkeztek meg a táborhelyükre. Míg az előző széria szereplői sziklát másztak, addig a második felvonás celebjei 68 méter magasból vetették a mélységbe magukat – tudta meg a Blikk. Az első próbatétel ugyanis egy könnyed bungee jumping volt, amiért azonban nem lelkesedett mindenki. A rádiós műsorvezető, Cooky például halálra izgulta magát.

“Utolsónak lenni a legrosszabb. Amíg ott voltak a többiek, elterelték a figyelmem. Egyedül állni ott szörnyű volt, az ugrás viszont fantasztikus! Sokkal rosszabbra számítottam! Igaz, közben ordítottam, de nagyon élveztem!” – árulta el a francia rádiós.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik