Szórakozás

Olimpiai bajnokokat is szórakoztatott Annácska

Egy alkalommal a magyar vízilabda-válogatott négy tagja ugrott fel hozzá egy kis kényeztetésre. A fiúk csődöt mondtak nála.

Kelemen Anna legújabb könyvéből kiderül, hogy nem csak házi őrizetben lécő focistákkal és egykori jobbikossal feküdt le, hanem a magyar vízilabda-válogatott négy tagjával is. Egyikük az ominózus kaland előtt is gyakori vendége volt, ő szervezte le telefonon a titkos találkát és vitte magával három olimpiai bajnok társát Annácska budai lakására – írja a Blikk.

A lány elbeszélése szerint a srácok igencsak bátortalanul viselkedtek. Egy sarki boltban vásárolt ócska pezsgővel állítottak be, amit magukban elkezdtek iszogatni. Egyedül a régi vendége volt elég bátor a kezdeményezéshez.

“Mr. Szépfiú elővette a fa…t, és senkitől sem zavartatva magát, a számba tolta. Jól ismertem már a legnemesebb szervét, addig soha nem találtam benne hibát, ez a húzása azonban alaposan meglepett. Ki gondolta volna, hogy ez a gátlásos nyuszi ilyet tesz, pláne a cimborái előtt. (…) Furcsa volt látni, hogy mi éppen szexelünk, a közönség egy része cigizik, a másik része a CD-im és DVD-im között kutat, és tévézik. A harmadik pedig talán el is aludt. Nem nagyon kötötte le őket a show, pedig eleinte mintha még némi támogató biztatást is kaptunk volna tőlük” – írja a kötetben Annácska, akinél a a magyar vízilabda-válogatott tagjai egyértelműen csődöt mondtak.

Anna hozzáteszi: olyannyira nem dobta fel, hogy négy ilyen tunya pasival hozta össze a sors, hogy egyre gyakrabban tűnt el a kisebbik szobában, ahol felszívott egy-egy csík kokaint. A drogtól aztán meglódult a nyelve is, és úgy elkezdte verbálisan alázni kicsiny hazánk kedvenceit, hogy azok megkukultan csak ültek szótlanul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik