Light

Jobbikossal pornózott Kelemen Anna

Annácska még 1999-ben forgatott egy filmet, amelyből partnere ismertJobbik-képviselő lett.

Retteghetnek a politikai pártok, Kelemen Anna készülő könyvében ugyanis állítólag kegyetlen őszinteséggel számol be pornóipari múltjáról, és azokról a férfiakról, akikkel pénzért feküdt le. Korábban már kiszivárgott, hogy Annácska politikusokkal is szexelt pénzért, ám a Bors mai cikkéből kiderül, hogy az Édes élet szereplője 15 éve a kamerák előtt is kalandba keveredett egy férfival, aki ezután jó ideig a Jobbik Magyarországért Mozgalom színeiben politizált.

A lap informátora szerint Anna is csak akkor döbbent rá, hogy milyen illusztris partnere volt hajdan, amikor a férfi a párt egyik ismert alakjává vált. Az 1999-ben készült másfél órás pornófilmben számos csoportos szexjelenet van, a videó az internetre is felkerült. Egy időutazással is felér a megtekintése, hiszen a német cég által gyártott német nyelvű alkotás orosz narrátor közreműködésével látható a világhálón. De a lényeg jól kivehető: a négy-öt, húszas éveinek közepén járó fiatalember között van a későbbi politikus is. A szereplése teljesen biztos, hiszen a film végén feltüntették a művésznevét is, amely alapján egy internetes adatbázisból visszakeresték a polgári nevét – amelyet a Bors bölcsen nem adott közzé.

A napilap Annácskát is kérdezte az esetről, de csak annyit mondott: “csak azért senki nem maradt ki a könyvből, mert tartanék a következményektől”.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik