Szórakozás

Házi őrizetben lévő focisták rendelték meg Kelemen Annát

Bundázással vádolt profi labdarúgók fizettek az Édes Élet sztárjának szexuális szolgáltatásaiért, akik egymás között is ajánlgatták Annácskát.

Kelemen Anna 100 ezer forintos óradíjjal “szórakoztatta” a sportolókat saját otthonukban. Azért ott, mert a házi őrizet miatt nem hagyhatták el lakásukat, a szőkeség azonban szívesen házhoz ment. A Blikknek egy neve elhallgatását kérő focista mesélt a részletekről.

“Először egy szintén bundázással megvádolt labdarúgó volt együtt Annával. Annyira bejött neki a lány, hogy azután többször is megrendelte, majd elkezdte ajánlgatni annak a körnek, amelyben igencsak otthonosan mozgott. Idővel egyfajta futtatóként, kerítőként kezdett közreműködni, sorra hozta a kuncsaftokat Annának, akinek hol egy fővárosi, hol egy vidéki helyszínre kellett elutaznia a pásztorórákra” – mesélte a sportoló, akinek szintén felajánlották Annát, de ő nem élt a lehetőséggel.

Az sem titok, hogy Annácska mostanság újra elkezdte árulni a testét, ám ezúttal leleplező könyvéhez gyűjtött anyagot. “A nép szolgálatában – Így szexel a magyar elit” című kötete október végén kerül a könyvesboltok polcaira, amelyben részletesen beszámol pályafutásáról és arról, hogy ki mindenkivel gyűrte össze a lepedőt. “…a család fontosságáról papoló politikus, ismert üzletember, olimpiai bajnok, közkedvelt műsorvezető és bundabotrányba keveredett focista. Meg sok más olyan fickó, aki a testemre vágyott” – áll a könyv ajánlójában.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik