Szórakozás

Kelemen Anna simán megúszhatja az adócsalást

Az Édes Élet sztárja hamarosan megjelenő könyvében teregeti ki munkája részleteit, amelyek után nem túl nagy valószínűséggel adózott.

A tegnapi Blikk még azt írta, hogy Kelemen Anna nagy bajban lehet, amiért nem a hivatalos keretek között folytatta szexuális szolgáltatását, azaz úgy gondolják, a szőke celeb adózás nélkül tette zsebre a kuncsaftjaitól kapott pénzt. Ebben az esetben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vizsgálatot indíthat el.

“A NAV az információs­ füzetek között minden évben közzéteszi az adózással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat tartalmazó tájékoztatókat, így többek között az egyéni vállalkozók részére is készül tájékoztató anyag. Ha valakinek az életmódja és a kiadásai nincsenek arányban a bevallott jövedelmével, és ez a hivatal munkatársainak a tudomására jut, a személyi jövedelemadójának az utólagos vizsgálatára kerülhet sor” – írja a napilap.

Annácska azonban nem izgulja túl a dolgot, hiszen szinte lehetetlen bizonyítani összeszexelt millióit, ha azt mondja, hogy a könyvében leírtak nem igazak vagy, hogy valójában szerelemből feküdt össze az említett hírességekkel, így például a házi őrizetben lévő focistákkal is.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik