Szórakozás

Sütő Enikő titokban elvált a harmadik férjétől is

Az egykori modell legutóbbi házassága is zátonyra futott. Válásukat azonban ugyanolyan titokban intézték, mint egykor az esküt.

Sütő Enikő 2012 januárjában a legnagyobb titokban mondott igent férjének. A szertartás nem volt éppen hagyományos, a modellből lett jogász nem is viselt fehér ruhát az anyakönyvezető előtt. A ceremónia utáni bulit a Széchenyi fürdő pálmaházában tartották, amelyen Enikő híres barátnői, Ungár Anikó és Soma is részt vettek.

Enikő és szintén jogász kedvese, akivel még az egyetemen ismerkedtem meg, a frigy előtt már négy éve együtt éltek. Akkor is adódtak konfliktusok köztük, de azt gondolták, ha megteszik a következő lépést, akkor rendeződnek a dolgok. Szerencsétlenségükre ez nem így alakult. Válásukrók egyik barátjuk számolt be a Life.hu-nak.

“Sajnos eredménytelennek bizonyult a próbálkozásuk, ami mindkettőjük számára meghatározó lépés volt. A gyakorlatban mégsem úgy működött, ahogy remélték, ugyanis az együttélésük során felmerülő konfliktusokat a házassággal akarták megoldani. Néhány héttel ezelőtti válásuk sima volt, konfliktusmentes. Intelligensen, kulturáltan és fájdalmasan belátták, hogy bármennyire is szerették volna, ez nem működött. Két erős egyéniség, két dudás egy csárdában nem fért meg.”

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik