Szórakozás

Titokban férjhez ment a 50-es magyar szépség – Vetéléseiről is mesélt

Immár harmónia árad Sütő Enikőből. Ám ez nem mindig volt így. Sokan nem is sejtették, miféle tragédiák húzódnak meg a nemrég megtalált boldogság mögött.

Mindig sikeres, erős nő képe él a többségünkben, amikor Sütő Enikő nevét kiejtjük. Hiszen az egykor gyönyörű modell nem csupán a szépségéből akart megélni, hanem időben pályát váltott, és elvégezte a jogi egyetemet. Viszont a váltás korántsem volt könnyed, és zökkenőmentes. Enikő elárulta: tragikus árat fizetett a sikerért, hiszen munkamániája miatt nem született soha gyermeke. Noha a sikert sikerre halmozott, ám a kegyetlen tempó mellett hiába esett teherbe, sajnos sorra tragikus véget értek az áldott állapotok, és elveszítette magzatait – mesélte a meglepő őszinteséggel a Reflektor magazinnak. Enikő bölcsen úgy fogalmazott, hogy nagy alázattal kellett elfogadnia a sorsát, miszerint sosem lehet édesanya, ami viszont erőteljes szemléletváltást igényelt.

A Celeb vagyok, ments ki innen című műsor egykori játékosa elárulta: mára harmonikus tud lenni újra. Persze mindehhez az is hozzájárul, hogy boldog párkapcsolatban él, sőt, nemrégiben kimondták a párjával a boldogító igent is. Enikő csak szűkszavúan beszélt az esküvőjéről. Azt nem titkolja, hogy nem ez már a harmadik házassága, ám a mostani frigy részleteibe érthető módon nem akarta beavatni a nyilvánosságot. Arról azonban beszámolt, hogy januárban tartották meg a ceremóniát szeretteik körében.

Enikő nem esküvői ruhában volt, hanem civilben állt az anyakönyvvezető elé, mint mondja, ez illett az alkalomhoz és a helyhez. Nem lehet azt mondani, hogy elkapkodták volna a döntést, hiszen férjével már évek óta együtt éltek, ám most úgy döntöttek, kapcsolatukat szeretnék hivatalossá tenni. Az exmodell férje szintén jogász, de ennél többet nem árult el róla.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik