Light

Vagyonelosztási vita miatt kesereg Pécsi Ildikó

A színésznő fia és Pártos Csilla már a nyáron beadták a válókeresetüket, ám a párnak nem sikerült egyezségre jutnia.

Pártos Csilla és Szűcs Csaba júliusi tárgyalásán nem született megállapodás, ezért úgy döntöttek, megpróbálnak peren kívül megegyezni. Miután Pécsi Ildikó budai házát is eladta volna menye és unokája feje felől, ezért nem meglepő, hogy a felek a bíróságon folytatják tovább az egyezkedést.

A pár 16 éves fia úgy döntött, hogy édesanyjával marad, de a héten lezajlott tárgyalás továbbra se hozott eredményt a vagyonelosztás kérdésében. Pécsi Ildikó fia korábban egy nagy összegű bankhitelt is felvett, melynek törlesztése Csillát is terheli és továbbra sem biztos az sem, hogy Pártos és fia maradhatnak-e a Kossuth-díjas színésznő nevén lévő házban.

“Sajnos nem sikerült megegyezniük a feleknek a vagyonmegosztásban, így a legközelebbi tárgyalásra de­cem­ber­ben kerül sor” – nyilatkozta szűkszavúan a Borsnak dr. Bilkei-Gorzó Dávid, Szűcs Csaba ügyvédje.

Pécsi Ildikó reméli, hogy mihamarabb lezárul végre ez a keserűséggel és könnyekkel teli családi dráma: “A december várakozással teli hónap: jön a Mikulás, érkezik a Jézuska, remélem, hogy az én családom számára is örömet és boldogságot hoz majd.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik