Szórakozás

Krizsma Gwendolint egy perverz zaklatja

Az X-Faktor még be sem indult igazán, de a tisztalapos énekesnőt máris egy borult elméjű férfi zaklatja az interneten.

Krizsma Gwendolin naponta kap perverz képeket “hódolójától”, aki úgy tűnik, nem akarja feladni a nemi szervéről készülő képek küldözgetését.

“Körülbelül egy hete kezdett el írogatni nekem, szinte naponta kapok tőle üzenetet. Természetesen névtelenül. Valahogyan kinyomozta a privát e-mail címemet. És nem elég, hogy rendszeresen fotókat csatol a péniszéről, nem is keveset, de még gusztustalan üzeneteket is ír mellé. Például azt kérdezi, szerintem milyen a pénisze formája, tetszik-e nekem, elfogadnám-e, és hogy mire vágyom” – mesélte Gwen a Blikknek.

A fiatal lány nagyon megijedt az üzenetektől, ráadásul most minden idegszálával a versenyre akar koncentrálni, hiszen egy hajszál választja el az álmaitól.

“Természetesen soha nem válaszolok. Nagyon bepánikoltam az első üzenetnél, szabályosan féltem. Elképzelni sem tudom, ki lehet a zaklatóm, de valószínű, hogy a műsorban figyelt fel rám. Most nagyon szeretnék a műsorra koncentrálni, még bármi történhet, ha a nézők bizalmat szavaznak nekem, akkor szombaton én is énekelhetek az X-Faktorban. Mostanában sokszor jó hangulatban vagyok, a nézők szeretete nagyon inspiráló, föltöltődöm tőle. Nem hagyom, hogy ez az ügy elrontsa a kedvem.”

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik