Szórakozás

Utolsó utáni eséllyel újított be az X-Faktor

A lányok és a huszonöt éven felüliek közül válogattak a ma esti adásban a mentorok és segédeik. Új szabályként egy plusz versenyző kaphat lehetőséget majd a nézőktől.

A mentorházas adásokhoz érkezett a tehetségkutató idei szériája. Elsőként a huszonöt pluszos versenyzők közül választotta ki a továbbjutókat Little G. Weevil és segítője, Geszti Péter. Az est Twitter mentora a harmadik X-Faktor győztese, Oláh Gergő volt.

Elsőként a baseball sapkás Horváth Krisztián lépett az ítészek elé, aki gyermekei jövője érdekében szeretne bejutni az élő showba. Geszti szerint rá biztosan emlékezni fog később is, amiben Little G is egyetértett. Horányi Juli az angyal szerepből szeretne kitörni; előadásával ezúttal is teljesen lenyűgözte a mentorokat.

Erika Albero, a Spanyolországból érkező egyetemista az X-Faktor miatt maradna Magyarországon. Vele kapcsolatban nem tudták még eldönteni, hogy valóban jó-e, vagy csak a személyisége varázslatos. Horváth Ági fiatalon lett anyuka, most pedig már a karrierjére szeretne koncentrálni, és énekesnői babérokra tör. Geszti szerint családanyaként mindenképp pozitív érzelmeket hozhat ki az emberekből, és ez esélyessé teheti a győzelemre is.

Andelic Jonathan egy Presser dallal érkezett, de Geszti szerint nem jöttek át az érzések az előadás alatt. Orgánumát viszont mindketten dicsérték. Kállai-Kiss Zsófi egyfajta utolsó esélyként éli meg a jelenlétét, hiszen négy évvel ezelőtt is próbálkozott már a versennyel. Geszti az őszinteség-faktort hiányolta a dalából.

A mentor és segítője hosszas vívódás után tudott dönteni és egy nagy csavarra is fény derült. Little G elárulta, ezúttal minden mentor egy plusz versenyzőt választhat, és a négy kategória lehetőséget kapó versenyzőiből a nézők dönthetik el, ki lesz a 13. énekes az X-Faktor élő adásaiban.

A végső döntés szerint tehát Horányi Júlia, Andelic Jonathan és Kállai-Kiss Zsófi tarthat Little G Weevillel az élő showba. A tiszta lapnak nevezett negyedik helyet, azaz az utolsó utáni esélyt Horváth Krisztián kapta a mentortól.

Fotók: RTL Klub

Szikora Róbert mentorségedje Puskás Peti volt, akik a lányok sorsa felől döntöttek.

Cseh Andrea nagyon szeretne bizonyítani, hiszen a mentoroktól már az első válogatón hatalmas új esélyt kapott. Produkcióját Puskás Peti jó kezdésként értékelte. Másodikként Jakab-Péter Izabella állt a mentorok elé, aki saját határaiból szeretne kitörni. Előadása után Szikora “kimelegedett”, Peti pedig egyenesen a döntőben érezte magát.

A 15 éves Tóth Andi úgy érzi, ha kiesik, akkor nem sok mindent ért el. Szikora féktelennek titulálta az eddigiekhez képest így is nagyon visszafogott kislányt. Bordás Anasztázia úgy érzi, az ő helye a színpadon van. Puskás pedig úgy véli, Szikora túldicsérte a lányt.

Krizsma Gwendolin Sarmen most csak picit izgult, ellenben hatalmasat énekelt. Hangszínét a mentorok is teljesen egyedinek találták. Ilyés Jenifer szép volt mint mindig, és Sarah Connor dalával láthatóan az ítészekre is nagy hatással volt.

Szikora és segítője nagy egyetértésben értékelte a lányokat, a döntés pedig itt is megszületett.

Ennek értelmében pedig Szikora Róbert Jakab-Péter Izabellát, Ilyés Jenifert és Tóth Andit viszi magával az élő showba. A tiszta lap lehetőségét a lányoknál Krizsma Gwendolin kapta.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik