Szórakozás

X-Faktor: Benji fel akarta adni

A tehetségkutató újításaként egy "tiszta lapos" versenyző még bekerülhet tizenharmadikként az élő showba. A fiúk esélyese azonban elbizonytalanodott magában.

A hétvégén kiderült, hogy az X-Faktor élő adásaiba kik jutottak be. Az idén azonban plusz egy versenyző is esélyt kap a szereplésre, akinek sorsát a nézőkre bízza az RTL Klub. A négy kategória tiszta laposai örülnek a lehetőségnek, de Benji eleinte nagyon el volt keseredve.

A kivételesen tehetséges vietnámi fiú már a táborban is kapott figyelmeztetést teljesítménye miatt, így nehezen viselte, amikor kiderült, nincs a biztos továbbjutók között.

“A mentorház után már nagyon bizonytalan voltam magamban, nem értettem mit keresek itt. Már úgy voltam vele, hogy nem is akarom csinálni, de azóta megerősödtem. Szerencsére vannak olyan barátaim, sőt rajongóim is, akik nagyon sokat segítettek nekem lelkileg” – mesélte  a 8:08 Minden Reggel adásában Benji, aki mellett Krizsma Gwendolin, Horváth Krisztián és a Rosewood is bízik a nézők támogatásában.

Fotó: Facebook


Ezt olvasta már? Néhány nappal azt követően, hogy világra hozta első gyermekét, már közzé is tette első blogbejegyzését Mádai Vivien. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik