Szórakozás

Megvannak az X-Faktor döntősei

Tóth Gabi és Alföldi Róbert nehéz döntésen vannak túl, de ma este összeállt a zenekarok és a fiúk csapata is, így már teljes a 12 biztos továbbjutó névsora.

Vasárnap este a csapatok és a fiúk mentorházas produkcióit hallhatták a nézők. Tóth Gabinak a Belmondo együttes zenésze Czutor Zoli segített a döntésben, Alföldi Robinak pedig Stohl András.

Hosszas gondolkodás után az X-Faktor egyetlen női mentora a Pálinka Republiknak, a Spoon-nak és a Tha Shudras-nak adott lehetőséget, hogy tehetségüket az élő show-ban is bizonyíthassák. Habár Gabi a soknemzetiségű Pálinka Rebuplik produkciójával nem volt maradéktalanul elégedett, mégis bizalmat szavazott a fiúknak. Ezzel szemben a négytagú fiúbanda, a Spoon teljesen elvarázsolta. A különc és felismerhetetlenségig elmaszkírozott, Tha Shudras-t Gabi nem érzi elég közel magához, de úgy gondolja, a banda tuti befutó lehet, így nekik is biztos utat kínált fel.

 Fotó: Facebook

A tiszta lapot, azaz a 13. hely lehetőségét a Rosewood kapta. Gabit a fiatal párocska érintette meg a leginkább érzelmileg, de még bizonytalannak érzi őket, ezért a nézőkre bízta a sorsukat.

Alföldi Róbert mentoráltjainak nevét nem sokáig kell gyakorolnunk, hiszen az összes Ricsit láthatjuk a jövő héten induló élő showban. A tanító bácsinak készülő Tóth Richárd, a színészként dolgozó és profi Borbély Richárd és a tavaly a mentorházban elvérző Nagy Richárd is lehetőséget kapott.

A tisztalapos a fiúk csapatából a vietnámi származású Benji lett, akire a nézők szavazhatnak egy héten át. Alföldi nagyon bízik a fiatal srácban és úgy gondolja, hogy idén négy fiú kezdheti meg a döntők első adását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik