Szórakozás

Aurelio élete legrosszabb napján van túl

A valóságshow-hős és Dudás Miki kemény büntetést kaptak a malackaja lopásért, amit egész napos hiszti követett.

Aurelio egyre feszültebb a dzsungelélettől és a nélkülözéstől, így különösen megviselte a büntetés, amit a csapatszellem elleni “merénylete” miatt kapott. A világbajnok kajakossal, Mikivel ugyanis az éj leple alatt megették a vadmalacok ételét, amit megtorlás követett, 24 óráig éhezniük kellett.

Aurelio percről-percre nehezebben viselte a büntetést és egyfolytában hisztizett. Nem sokat segített az sem, hogy rábízták az állatok etetését, de a kincsvadászatra sem szívesen indult el, tudván, hogy a nyereményből neki nem jut majd. A mélypontot akkor érte el, amikor megérkezett a többiek vacsorája és ő csak a nyálát csorgathatta. Miközben dzsungellakó társai degeszre ették magukat, Aurelio kínjában arra vetemedett, hogy a maradékokat és a használt tányérokat végignyalogatta.

 Fotó: Facebook

Másnap reggel Zsófi próbálta jobb kedvre deríteni azzal, hogy mosolyogva és kedvesen a fülébe suttogva keltegette, de a vége ennek is veszekedés lett. Aztán jött a megváltás egy tonhalkonzerv képében. Mindeközben Miki, aki ugyanezt a büntetést kapta, csendben viselte a következményeket…

A hetedik nap összefoglalója azonban tartogatott még érdekességeket. Bódi Sylvi például megunta, hogy bikiniben fürdik, ezért ledobta a textilt és borotválkozás közben még egy kis cicismire is jutott ideje, csakhogy emelje a műsor fényét. A róla készült videót IDE kattintva nézheti meg.

A bátorságpróbán ezúttal Gáspár Laci duplázott. Habár ezt a kihívást is feladta, a múltkori egy csillag után, most öttel térhetett vissza a táborba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik