Szórakozás

Malackaját esznek titokban a dzsungelcelebek

Dudás Miki lopásra buzdít, Krasznai Tünde ismét kiborul, és még a malacok is éhen maradnak - az afrikai helyzet egyre fokozódik.

Szombaton sem maradhatunk celebkínzás nélkül; az RTL Klubon ma este sem a Szulejmánt adták. A Celeb vagyok, ments ki innen! újabb adását nézve Balázsék humorát már meg sem említjük; változatlanul szórakoztató – saját maguk számára legalábbis biztosan. Charlie papagáj pár perces jelenléte azért ismét sokat dobott a felkonfokon.

A táborlakók számára pedig komoly próbatételt találtak ki a műsor készítői. A két malacnak ugyanis válogatott gyümölcsöket küldtek be, amin igencsak felhúzták magukat a kiéhezett celebek. Aurelio különösen rosszul viselte, hogy a disznóknak jutnak a jobb falatok. Ráadásul külön ügyelniük kell arra, hogy kizárólag az állatok egyenek a gyümölcsből; Sylvi még a mogyorókat is szemenként megszámolta. Gáspár Laci külön élvezettel húzta Aurelio agyát a banánnal, amit később aztán lehet, hogy megbánt….

Közben a kincsvadászaton Bea és Dudás Miki kis ügyességi és még kisebb földrajzi feladat után kávét és tejet szerzett, amit Bea asszony hangos üdvrivalgással fogadott.

Krasznai Tünde és Szabó Zsófi ismét egymásnak feszült kissé; és oké, Tünde néha igen irritálóan viselkedik, de Zsófi is megragad minden alkalmat, hogy belerugdosson kissé a dzsungelkörülményeket amúgy is rosszul viselő énekesnőbe. Bódi Sylvi viszont többedszerre bizonyítja, hogy egy igazi klassz csaj. Pláne bikinifelső nélkül, ugye.

A folyamatosan szakadó eső komolyan megviseli a táborlakók idegeit, amin az ideiglenes áramszünet sem sokat javít. Az éhséget egyre rosszabbul viselő Aureliót Miki igen hamar ráveszi arra, hogy a – nem véletlenül – beálló sötétségben dézsmálják meg kissé a malacok eledelét. Nagyon cselesen, a banánhéjat a disznóketrecbe dobták, és talán maguk is elhitték, hogy a kamerával felszerelt táborban nem fog kiderülni a kajalopás.

Fotók: RTL Klub 

Miki lelkiismerete aztán megszólalt, és vacsoránál elárulta a többieknek, hogy mit csináltak. Gáspár Laci nagyon kiakadt, úgy érzi csalódott Aurelióban; de a többiek is rosszul fogadták a hírt. Sylvi szerint a közösségi szellem került veszélybe, Madár Mikiben csalódott, Szabó Zsófi pedig igazi “főnökasszony” módjára tette helyre az almán és banánon cirkuszoló társaságot. 

A bátorságpróba gusztustalan “ételek” kóstolásából állt, amire a gasztroblogger Zét választották ki a nézők, aki Zsófit vitte magával ínyenckedni. A stílszerűen tálalt fogások közt óriáspondró, apró féreg, élő óriás földigiliszta, strucc agyvelő, óriáskabóca és strucc pénisz egyaránt szerepelt, amiből Zé egészen bátran kóstolgatott, de Zsófi is szájába vett egy kisebb kukacot. A nem mindennapi vacsorával végül hat csillagot szereztek a táborlakóknak.

Az újabb bátorságpróbára ezúttal – a legutóbb megfutamodó – Gáspár Lacinak kell készülnie. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik